U bent hier

WoonAnker en Gewestelijke Maatschappij voor Volkswoningen fuseren tot WoonAnker Waas

WoonAnker en Gewestelijke Maatschappij voor Volkswoningen fuseren tot WoonAnker Waas

06/29/2018 - 14:14

Op 20 juni 2018 hebben WoonAnker, sociale huisvestingsmaatschappij actief in Temse en Gewestelijke Maatschappij voor Volkswoningen, actief in Sint-Gillis-Waas, Stekene en Nieuwkerken-Waas, de fusieakte ondertekend.

De fusiemaatschappij, WoonAnker Waas, is een sociale huisvestingsmaatschappij die op korte termijn ongeveer 1.800 woningen en appartementen zal beheren in Temse, Stekene, Sint-Gillis-Waas en Nieuwkerken-Waas.

In het Waasland wordt WoonAnker Waas een evenwaardige partner met de collega’s huisvestingsmaatschappijen uit Beveren, Sint-Niklaas, Lokeren en Hamme.

De maatschappelijke zetel van WoonAnker Waas blijft op Mariadal 1 te Temse.

Koen De Clercq is voorzitter van de vernieuwde raad van bestuur en Etienne Audenaert blijft directeur.

De fusiemaatschappij gaat aan de slag met de huidige 15 personeelsleden, die maximaal in hun huidig kantoor aan de slag blijven.

De huidige kantoren van Temse en Sint-Gillis-Waas worden als lokaal ankerpunt behouden om maximaal de lokale invullingen te kunnen garanderen.

In beide kantoren kunnen onze huurders en kandidaat-huurders terecht van maandag tot vrijdag van 9 uur tot 12 uur én bijkomend op maandagnamiddag van 15.30 u. tot 16.45 u.

Telefonisch zijn onze medewerkers van maandag tot vrijdag bereikbaar van 8.30 u. – 12.15 u. en van 13 u. – 16.30 u.

Via mail kunt u terecht op info@woonankerwaas.be of voornaam@woonankerwaas.be.

Website : www.woonankerwaas.be