U bent hier

Verzekering

Verzekering

12/29/2015 - 11:59

WoonAnker heeft deze zomer haar verzekeringsportefeuille opnieuw op de markt gebracht door prijsoffertes te vragen aan verschillende verzekeringsmaatschappijen en – makelaars. Ook alle makelaars, actief in Temse, hebben hierbij de kans gekregen om een offerte in te dienen.

In de maandelijkse huurprijs is een vergoeding voorzien om het risico als huurder te verzekeren. Deze afstand van verhaal en de dekking van het verhaal tegen derden zit voortaan in een nieuwe polis bij Belfius Insurance.

In het verleden hebben ongeveer de helft van onze huurders er reeds voor gekozen om via WoonAnker ook de verzekering te voorzien van hun inboedel en zelfs tegen diefstal. Ook in de nieuwe polis is deze mogelijkheid voorzien.

De huurders die reeds inschreven blijven verzekerd voor hun inboedel (verzekerde waarde = 50.000 euro) en zijn voortaan ook alle verzekerd tegen diefstal (verzekerde waarde = 25.000 euro) én dit tegen een verminderde kostprijs.

Hebt u als huurder in het verleden niet gekozen voor deze mogelijkheid, dan kunt u vandaag deze keuze nog altijd aan ons doorgeven.

U mailt naar Maggy@woonanker.be of u komt even langs op kantoor en wij zorgen er voor dat ook u aan deze zeer gunstige voorwaarden uw inboedel kunt verzekeren.