U bent hier

Buur in de bloemetjes

Buur in de bloemetjes

12/17/2015 - 14:15

Christophe woont sinds mei 2015 samen met zijn zoontje Sean op Guldenwal. Ondanks dat hij er nog maar een half jaar woont, heeft hij al een innige vriendschap opgebouwd met zijn buren Nelly en Lucien. Daarom vond hij dit de ideale gelegenheid om zijn buren in de bloemetjes te zetten.

Het mailtje van Christophe over Nelly en Lucien sprong er direct uit. Christophe omschrijft hen als vriendelijke en joviale mensen. Vanaf het begin was er een vertrouwensband tussen beide buren. Als Nelly en Lucien op reis gaan, vertrouwen ze Christophe de sleutel van hun appartement toe om de post binnen te halen. Omgekeerd haalt Nelly de was van Christophe binnen als hij niet thuis is en het begint te regenen. Voor Christophe is het veiligheidsgevoel dat zijn buren hem en zijn zoontje geven zeer belangrijk.  Hij kan altijd op Nelly en Lucien rekenen.

Nelly en Lucien waren aangenaam verrast toen we met een boeketje bloemen voor de deur stonden. Sean kreeg de eer de bloemetjes af te geven. Nelly en Lucien zijn beiden ook vol lof over Christophe en zijn vierjarig zoontje. Ze wonen daar al 13 jaar en hebben al verschillende huurders zien komen en gaan. Maar Christophe mag van hen nog lang hun buurman blijven!

Wil je zelf graag je buren eens in de bloemetjes zetten? Stuur ons dan een leuke, originele of ontroerende mail of brief met daarin de gegevens van jouw buur en waarom je hem/haar in de bloemetjes wil zetten.